Ambil pil perancangan keluarga selepas tamatkan suntikan depo

Hi mom semua,saya ingin bertanya macam mana cara untuk mulakan makan pil perancang keluarga,adakah sebelum tempoh suntikan tamat ataupun sehari selepas suntikan tamat,ataupun ada cara lain?? mohon pecerahann🙏 Tarikh tamat suntikan :27 oktober 2020

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb sy merancng sndri..tp xpe..sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkn segalanya..aamiin #TAPsupermoms #TAPactiveusers