kehamilan

hi mom ada ka yg 7bulan perut still nmpk kecik . sbb body sye memang jenis kecik juga . 3 hari lalu buat chckup doc kata bby sihat jer alhmdulillah , tp taktahan org duk tegur gelak 😌

23 Balas

saya pun perut kecik ja sis , mcm baru 5 bulan.pdhal da 8 bulan.. its normal ja. janji baby dlm perut sihat2 ja 😘

Normal kot, sy msok 3rd trimester bru nmpk perut ha, tp mybe sbb sy gemok sama kot, nth lee, abaikn je mulut org tu sis

rilex sis .sy jenis badan berisi . dh preggy 8 bulan tp org tngok mcm 3 bulan je buncit nye 🤣

Sy pun perut kecil je sis.. Biar je lah drg tu sis. Yg penting baby dlm kandungan sihat.. 🤗

Sy 37w pun perut kecik.. Ramai yg tegur keciknya perut.. Baby ok dgn berat..

Sya dah 9 bulan,tpi orng ckap perut sy mcam baru ngandung 6 bulan 😂

bby dh 7 bln lbih tpi kecik jga bdan sye pun kecik jga huhu

jgn risau sis, jnji kita tahu Anak Kita sihat dlm perut,

sama,lh sy pun dh 7bulan tp perut nmpk kecik je..

sy dlu 9 buln kcik je.. x pe yg pnting bby sihat