Baby Kecik

Assalamualaikum mummy Ada tk sape pengalamn mcm sye.. Masa ngandug ank first bby kecik doktr kata.. N bersalin awal sbb air ketuban dh kurang.. Sekrg ngadung bby seconds Nurse ckp bby kecik jugk.. Mungkin jugk fktr sbb mak kecik.. Ada tk mummy yg berpegalman mcm sye.. Kte org bby kecik tk pe senng keluar ?

1 Balas

Saya pon baby kecik dh 36 minggu ni minggu dpn kena jumpa pakar... Insyaallah x de pape biar kecik senang keluar... Nnti dia dh keluar bgi susu dia membesar lh... Doa yng baik baik je...

4y ago

Betul sis.. Mcm ank first sya alhamdulillah senng keluar.. Bgi susu badn alhamdulillah montel sebuln sekli naek sekilo.. Dh besar dh bnyk Maen kurus mcm mama nya 😂😂