Berat Naik

Hi mom, Ad x yg masalah berat naik..? Sy dh 29w 4hri, Nurse bg date check up 2mggu, semalam pegi cek naik 3kg, dari berat 62kg naik ke 65kg.. Naik bnyk Kate ny, kena refer Doct, takut i ketuban bnyk la, ap la.. Any mom sama mcm sy..?

4 Balas

sama la sy pun berat naik , nurse ckp naik bnyk tpi xkena lgi la refer mana². sampai takut nk mkn sbb nk appointment nnti nk timbang berat takut naik lgi huhu walhal xtahu pun sbb ap hm.

Sy hr tu naik byk. 4 kg sebulan. Sbb minum susu full cream 2 kali. Lps tu sy tukar ke low fat milk, berat naik 2 kg je and lost 2 kg lps buang 2 cyst.

Sama saya.. nurse kata berat naik banyak. Skrg kena check tekanan darah & air kencing seminggu 2kali.

saya pon naik 3kg 😅