berat tak naik

Hai momies. Hari ni tdi ade check up di kk. Alhamdulillah, semua normal. Hb ok. Bp ok. Cumanya sye notice berat sye x naik2 walaupun skit. Masa bukak buku 6w berat 62kg. Hari ni da 11w berat sama jugak 62kg ? normal ke eh? Tpi tnya nurse dia ckap klau naik pun patut dlm 500gram je. Kira ok la x naik sbb awal lgi. Tpi tu la heran jugak sebabnya sye jenis mkan banyak tpi berat bole mantain pulak. Ada yg mcm sye tak?

1 Balas

Hhaaha. Sama lah kes kita sis. Saya 6weeks first daftar pun berat 62kg. Chck ke 11weeks pun kekal 62kg. 🤣

4y ago

Wahh ade geng lak ni 😂tpi x kisah la asalkan baby sihat ye dak hihi