assalamualaikum sy nk tny kalo guna clear.blue naik mcm.nie kira macam mana sbb sy last period 27/3

mohon pendapat

assalamualaikum sy nk tny kalo guna clear.blue naik mcm.nie kira macam mana sbb sy last period 27/3
8 Balas

kire dr hari pertama kluar period yg lepas mcm saye 27/3 1st day period now 6w4d due 1jan2023 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

Sama la kita due

alhamdulillah congrat awk,,dh lwt priod ke,blh download app n blh taw now brpa week,msuk 8 week blh laa pegi scan biasa bila scan akn lari skit dri app tu sbb doc akn ukur saiz kantung blh thu kita brpa week sebenarnya...sbb ad yg ovolasi awl@lwt tgk bdn

2y ago

wc awk,jga diri baik2

samalahhh tarikh last period kita. dd 01/01/23 kann.. congratsss mommy ! sy last test pkai clear blue yg blh detect brpa week.

2y ago

Sama la kita

Awk blh key in dekat apps ni, akan keluar automatik brp minggu. Ke period awk tak teratur?

2y ago

Boleh saya tahu apa nama apps tu yea sis, boleh share tak🥰

dah pregnt dah to sis tahniah jaga kandungan dan kesihatan sis

Tahniah jadinya positif ni sis

alhamdulilah congrat sis 🥰

positif. confirm pregnant