saya ingin tahu berapa bulan kah saya ini mengandung karena saya belum ke cek dokter

mohon jawabannya

26 Balas

Mungkin sebab awak mengandung anak pertama jadi soalan awak tak clear sangat. Adakah awak maksudkan "Bagaimana saya nak tau usia kandungan saya?" Jika demikian.. Adakah sis ingat akan tarikh pertama haid terakhir sis?

Better sis g jumpe doc baru tahu bile dan berapa bulan preggy nya..dan dlm ms sis dh download apps ni kan..cer try msuk bila last date sis period... 😅😅✌

Paling senang, sis install apps. Masukkan tarikh last period. Nanti apps tu kirakan. Boleh laa sis tahu sis dah pregnant berapa bulan.

Rujuk hari pertama last period sis.. Kira guna tarikh tu.. Bukan hari period habis tau, hari pertama datang period utk bulan tu..

Mcm mna nak bagi jwpn klu tarikh last haid sis pn kmi x tau...😂😂😂😂

Hhmmmm susah nk jwb ni...soalan orientasi tahun 1 pn X ssh cmni...🤔🤔🤔

Hok aloh mcm sy pulak yg buat ank dgn dia klw jwp soalan nie😹😹😹😹

Soalan tak berapa jelas..tak tahu nak jawab mcm mana😆

Sy tlg jwb soalan sis... bile tarikh terakhir period?

untuk dapat jawapan paling tepat, kena pergi doctor