Mohon doa & pandangan org berpengalaman

Assalamualaikum, saya harini first scan 7weeks, cek upt smlm positif & tadi cek pn masih positif, tapi scan td tak nampak dokter kata kecik 12mm mcmtu, dokter srh dtg dlm 2 minggu lg cek semula, adakah itu normal? Saya takut, sbb sblm saya tahu saya pragnant saya sakit perut yg teramat sakit. Mohon doa semoga kandungan saya baik2 saja ?

1 Balas

InshaAllah, baby okay je tu. scan masa 7 minggu memang awal lagi, kecik lagi. Nanti dah repeat scan boleh lah nampak baby.

4y ago

Ohh baiklah, Terima kasih..