BABY SELESEMA

Mohon bantuan ada yabg boleh bantu cara nak hilangkan hingus baby 1bulan...hingus kering tapi bila dengaracam banyak hingus dalam hidung bby

4 Balas

Sama la dengan baby saya , tapi saya sapu Aow dan babybalsam ja dekat hidung & leher serta dada anak . Alhamdulillah okay . Lepas tu dia akan jeluak sekali kahak . Bila tidur dah tak dengar bunyi . Sis boleh try cuci hidung dia buang kotoran dgn cotton buds untuk baby .

2y ago

Aow tu apa ya sis....

Ada alat sedut taik hidung bayi tak? Boleh guna tu. Atau kalau tahu/mahir, sedut hingus tu guna mulut awak. Teruskan kerap menyusu anak.

saya guna cfrub dari tasneem n mandian baby bath lemon n restyoil dari tasneem alhamdulillah ok

boleh guna sterimar, AOW