Bayi selsema

Hi semua... Siapa tahu untuk sembuhkan selsema bayi yang baru berumur 9 bulan.. untuk makluman, bayi saya selsema (kering) tiada hingus cair di hidung.. (tetapi berbunyi semacam ada hingus di dalam hidung)... bayi saya jarang bersin... Mohon bantuan dari rakan2 semua.... Terima kasih...

2 Balas

Mandi air lemon, klau menyusu ibu, ibu bnykkn mkn buah yg tinggi vit c/atau ibu boleh ambik supplement probiotic

Suggest you bring your baby see doctor to get the right medication. :)