tip hilangkan hingus bayi 2 bulan

Assalamualaikum hai,sis nak tanya macam mana nak hilangkan hingus bayi 2 Bulan ke keatas?boleh share tip,baby sis menangis bila bersin hingus kluar,lagi satu baby sis menyusu..memang punca sis minun air sejuk ke?

2 Balas

Waalaikumsalam. Air sejuk takde kaitan sis. Bila minum dia akan jadi suhu badan kita. Sis boleh guna ni utk keringkan hingus baby. Lagi satu, sterimar tu untuk bersihkan taik hidung baby. Boleh cari kat farmasi. Dua barang ni.

5y ago

Samasama...

Ni sterimar for baby,sis.. sy pkai utk bby sy.. utk dia telan kahak / hingus & bersigkan hidung..