Hingus Baby

Mcm mne cara nk kering kn hingus baby eh....dh dekat seminggu hingus on off.. Dh pakai sedut hingus pun ade jgak... Kesian time tdo bunyik2 hingus die... Baby 5 bulan

2 Balas

sama la sini. saya guna sterimar yg salt water tu dengan penyedut hingus. yg saya tahu kalau buat nebulizer nanti next time pun kena guna nebulizer juga. boleh try buat research and tanya doktor.

4y ago

Okay sis... Tq ya😊

Boleh bawa ke hospital ataupun klinik untuk nebulizer saline sahaja.