frst bby

hi mmyy apa yg saya patut beli dulu ye untk saya and my frst baby saya nak beli yg pnting je mcm puting ke botol susu ke set pantang ibu yg murah murah dan okay ke. sbb ekonomi saya teruk sikit. jadi saya nak beli yg mana betul betul penting ?

2 Balas

Better beli baju towel lampin sarunh kaki sarung tangan baby dlu sis.. Baju tak yah banyak.. Sebab baby2 ni dorang cepat besar.. Dgn sabun baby sekali la.. Tisu basah no alcohol.

Ibu pntingkn yg ni dlu...xpe sy pn mcm sis jgk ekonomi xkukuh sgt ....tp every month sy dan suami dpt gaji sy akan beli ckit2 ....