Set berpantang

Ibu-ibu nak tanya. Dalam set berpantang tu apa yg betul-betul penting nak digunakan nanti? And ada suggestion tak set berpantang yg berbaloi beli. Mmg kena beli set ataupun boleh je beli satu-satu?

2 Balas

saya time pantang betoi2 guna tungku hat tu guna smpai 44 ari pg petang, pilis buh kt dahi tu, herba apa nama tah sapu kt perut, bengkung, minyak telon anak. jamu saya amik time anak btoi2 xde kuning tp tu option nak amik boleh xna pon xpe. tu je la. tp stnby awai ubt sembelit. sbb time pantang kerap akn berlaku sembelit

5mo ago

herba apa ye untuk sapu perut tu 😅

I tak guna set pantang. Just urut and bertungku je

5mo ago

bengkung pakai tak?