anak xmau menyusu botol

hai Mommy2 smua. ada x tips yg paling bkesan utk pujuk baby 5bulan menysu guna botol ? dulu waktu umur 2bulan dia nak je menyusu guna botol , xtau kenapa dia xnak dah. mcm² dah beli jenis puting , dari murah ke mahal , dr mahal ke murah tp tetap juga xnak .

1 Balas

Sama mcm anak sy la sis xmau susu botol. Few weeks ago sy kna warded hospital. So tinggal la dia dgn nenek dia. Dia myusu guna botol pigeon ppsu wide neck. Ok dia boleh terima. Mak sy cakap, mula2 dia gigit2 sja tu puting botol. Lpstu dia hisap dgn lancar.