sakit lepas czer

Mmg normal ke sakit tulang belakang..? Sy dh beranak 7/2.. Tp sakit yg d tmpt bius tu terasa sgt..

13 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Cuba produk Jamu Ratu Malaya Mustanir dan kurma dhuha. Bkn nk promote ape. Tp pengalaman sndr mkn. Sy accident hr tu, darah beku n bengkak semua alhamdulillah hilang dlm 2 minggu. Kwn sy yg ops czer, dia puji dua produk ni juga. Cepat sembuh luka and sakit2 pinggang. Blh ikhtiar. Tp effect dkt org lain2. Ada yg ambil ms, ada yg skjap dh rs kesan.

Baca lagi
2y ago

Kurma dhuba boleh. Mkn selang seli klu takut baby panas. Tu bagus sgt buang angin bdan

Memang sakit. Saya kemalangan semasa tahun 2010 kena operation dan bius di tulang belakang sehingga sekarang adakala masih terasa juga terutama hari hujan dan cuaca sejuk

Yg tempat bius tu mmg akan sakit wak .even awak dah beranak.macam kawan sy lepas 5 tahun baru elok..tapi bergantung..ade org cepat elok ade org lambat🤧

3y ago

Alamak..

Normal. Sy xde pgalaman czer. But my mom did. Dia ckp smpai ank besar pun bleh rasa lagi. Takut plak. Sy nnti xtau cmne. 😅

Ye norml.... Sy pon cmtu.. Tp alhamdulillah tmpt opret tk sakit langsung.. Yg no2 ni tk thu la opret ke tk ...

VIP Member

Normal sis..sy ank nk msuk 10bln pn kekdg trs juge... Kdg bgun pg trasa mntk husben tekan ni picit dkt situ bg rs lega

3y ago

Blh suh husben urut slow2 bg rs lega

Sy pun czer juga tpi x mengalami sakit² tulang belakang tu..mungkin sbb sy selalu minum susu lepas czer tu..

3y ago

Susu ape yg sis minum

Isaw plk rsa.. Sya ank kdua czer..15.3.20.. Skrg xrsa lagi sakit2 tu..

Sy xczer..tp mase dnc kn bius kt tlg blkg..mmg terasa sakit spai skrg..

VIP Member

Saya pn mcm tu jugak nak2 kalau time nak tunduk,sakit sangt2