sakit lepas czer

Mmg normal ke sakit tulang belakang..? Sy dh beranak 7/2.. Tp sakit yg d tmpt bius tu terasa sgt..

13 Balas

Cuba produk Jamu Ratu Malaya Mustanir dan kurma dhuha. Bkn nk promote ape. Tp pengalaman sndr mkn. Sy accident hr tu, darah beku n bengkak semua alhamdulillah hilang dlm 2 minggu. Kwn sy yg ops czer, dia puji dua produk ni juga. Cepat sembuh luka and sakit2 pinggang. Blh ikhtiar. Tp effect dkt org lain2. Ada yg ambil ms, ada yg skjap dh rs kesan.

3y ago

Kurma dhuba boleh. Mkn selang seli klu takut baby panas. Tu bagus sgt buang angin bdan