Nak tanya normal kah klu preg sakit d paha dkat miss v tu..n skit tulang belakng,knpa tmpt sy skit ,

Nak tanya normal kah klu preg sakit d paha dkat miss v tu..n skit tulang belakng,knpa tmpt sy skit

6 Balas

Normal tu sis sbb sy pun alami sakit kt area tu ms 1st trimester..tp masuk 3rd trimester, sakut kt area yg sama gak cuma bahagian dpn V ni mcm mencucuk2 sbb kepala baby dh kt area tu..so rs dia xla sama cm 1st trimester pnya sakit..

Ouh.. normal sis.. bby tgah mmbesar kn 😉 jd bdn tgah brubah jgak tu sbb nk menampung baby

2 bulan 7 hri..

Its normal

brapa bln

Normal