Sakit tulang belakang selepas bersalin czer

Ada x yg sakit belakang selepas 2bulan bersalin czer. Tulang belakang sy sakit sgt sjak smlm, mngkn sbab lama sgt kot sy dukung baby masa kluar kmrin. Ptg tu ada sakit2 then mnta tlg husb urut, hari ni sakit tu ada lg, rasa nak baring je nak bdiri x larat sakit. #firstmom #firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #bantusharing

2 Balas

Sy pun mcm ni jg. Bsalin czer baby baru 2 bulan lebih. Sakit belakang tu xbole nak cakap. Nak berdiri pun xbole terus berdiri tegak sbb sakit sgt. Kena membongkok skejap perlahan2 tegakkan badan. Masa nak tidur lentang pun msi sakit belakang trpaksa tidur hadap belah kiri/kanan.

6d ago

smalaa🥲dahlaa baby full bf nak bgi nyusu kena cari posisi yg sesuai spya blkg x sakit sgt

org ckp kalau czer ni mmg normal sakit mcm tuh kesan epidural. saya ni pun blkg badan mmg sakit sampai skrg.

3w ago

bole x kita letak ubat urut kat sana, sy nak letak yokoyoko😅😅x thn sgt sakit