Baby kuat menangis

Mmg normal ke baby around a month asl celik mata je menangis? Sy ok je anak sy nk menangis sbb sy fhm dia express kn diri dia dgn menangis tp yg buat sy sedih mak sy mcm sj la ckp dpn sy, ank kau ni celik mata je nangis, da minum susu pun nangis. Bila je dia senyap? Sedih pulak rasa nye bila dgr mak sndri ckp mcm tu. Lpstu bln 8 nti ada fmly holiday, mak sy boleh bg cadangan supaya jgn bwk ank sy ni, dia minta mertua sy tlg jg sepanjang holiday. Sy insist nk bwk sbb xnk pisah ngn anak n itu tggngjwb sy. Tp jauh kt hati sy ni mcm sedih la. Hmmm ada x cara nk buat anak kurang menagis? St selalu ddk mlm2 lps mnyusukan anak, sy doa n hembus kt ubun2 dia minta agar tuhan kurangkan meragam dia tu. Hmmm

5 Balas

mommy boleh cuba Sleep Time Balm boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/balmbaby