Perempuan mengandung: Emosi tak stabil

Mmg lumrah ke bila pregnant je emosi tak stabil? Kejap ok, kejap nak marah, satgi nak nangis.. Sy pun tk faham dgn diri sendiri...

13 Balas

saye same laaa...masuk trimester kedua syee rse stress sbb xtau nk makan masak ape...tertekan sbb bosan tak ade kwn nk berbual rindu kg rindu masakkan mk nk balik tpi kesuntukkn kewangan...menngis teresak2 nk solat pun nngis tnpa sbb..sbb nk balik kg xdapat balik mcm2 rse...rse nk berada dlm keadaan ramai org supaya tak sunyi...last2 sye tawakal bce yassin tiap2 hri...rncng pemaknn keluar petng2 dngn suami jngn skip ubat tmbh darah sbb sye selalu lemah xade tenaga sbb hb low tmbh xmakan langsung sbb takot muntah smpai fobia...musabah diri bnyk kn mmbaca rehat yg berkualiti dn sentiasa mandi sejukkn badan...perkongsian sye pnjng maaf yee 😅