hb rendah

mknan ape yg blh naikkan hb selain beli ubat kt farmasi ? sbb dh cuba maltofer tpi ttap low . misi sruh tukar ubat laen . tpi nk try yg jenis mknanan / buah2 pulak . ape yg oke utk naikkan hb ?

3 Balas

Sy mkn maltofer jgk before ni 1bji sehari tp lps low hb dr sroh naikkn dose pg 3 bji sehari,seaweed,bayam,hati ayam,kacang2 jgk bkesan

Sy mkn ubt zinkcofer.. Jmbu batu, bayam, krang, delima, kekacang, oren.. Alhmdlillh naik hb..

Minum jus mamariam