iron tablet

Mkn ubat nie rsa xselesa nk muntah ja..bila muntah rsa pahit mulut..mkn ubat nie ja mesti muntah..xmkn xpa ka atau boleh ambik ubt lain.

iron tablet
50 Balas

Cari ubat yang sesuai sis

Cuba mkm sblm tido sis..

makan la sebelum tidur..

Nurse kk sy bg sy obimin

5y ago

Obimin dia sebiji je. 4in1.. Dlm tu ada vit c, acid folic, iron... Sy masa buat buku doc trus bg obimin. Mudah je nk telan. Takyah leceh2 mkn ubat byk jenis

Sya mkn iberet

Tak payh pon takpe sis.. sbb ni ubat tambah darah.. saya mkn obimen.. nnti try tnya nurse

Try minta suggestions dri doktor ya sis before amik apa² ubat

sy xdpt ubt nie.. sy pnya zincofer

ha?

Sy sjk mkn ubat ni hb asik turun jee, skrg makan ubat minyak kelapa dara baru hb ok, try laa

5y ago

Sy dh 35 Week