Normal kh double line lepas gugur

Miscarriage 6w5d pd 17/09 tpi semlm check upt double line tanpa tnggu lma cuma line lg satu kabur sikit.. sya pregnant atau false positive ya??

Normal kh double line lepas gugur
12 Balas

tq bg yg mendoakn sya.. skrng ni sya masih menunggu utk ambil darah kali kedua sebelum scan semula isnin nnti.. klau rezeki lg utk pregnant alhamdulillah tpi klau tdk mngkin allah bg rezeki lain utk sya... tq dgn perkongsian semua sbb sebenarnya sya pun ada bca kat google dan bertanya dgn dokter dri klinik dan hospital psl kes ni,dokter ckp berkemungkinan pregnant dan mnta sya buat BHcg 2 kali utk tengok paras hcg meningkat atau menurun..

1y ago

result mmng pregnant , sya ambil 3x BHcg di hospital dan scan 2 hari lepas tu.. cuma due date ikut saiz AUA...