hai nak tanya kalau test naik double line tapi kabur.. adakah saya hamil ?

adakah saya hamil selepas saya check upt test naik double line tetapi kabur?

hai nak tanya kalau test naik double line tapi kabur..  adakah saya hamil ?
7 Balas

maaf puan ...puan dah guna salah test ni ..ni opk puan . ni alat check waktu subur ..bukan untuk hamil ..kalau nak tau hamil atau tak beli yang tulisan HCG ya nampak tak test ni tulis LH tu??kalau tulis LH itu test kesuburan..

3y ago

ya betul kata puan shazz. ni alat utk kesuburan sbb tulis LH. beli upt (urine pregnancy test) ye

Sis salah beli , ni bukan untuk tengok klu pregnant . Ni utk cek kesuburan .

3y ago

Ya sis tapi opk ni tak subur, kalau subur mesti sama terang atau lagi terang

silap beli test kit tu..beli yang ada tulis HCG utk test kehamilan

LH untuk cek waktu subur sis bukan untuk cek pregnant.🙂

𝙮𝙖 𝙨𝙞𝙨 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙣𝙚𝙩

3y ago

maaf ini bukan upt..ini opk test alat check waktu subur

positive..test lagi next week

ni opk