Adakah sya mengandung ???...

Slmat pagi kakak² .. sya ada check pregnancy test pada 08/10 naik double line tpi kabur , lpastu sya try check pada 10/10 pakai pregnancy test jenama lain naik jugak double line tpi kabur , adakah sya check trlalu awal ?? Sya tkda simptom apa² , cuma badan trasa malas dan dada trasa ssh bernafas

1 Balas

Alhamdulillah inshaAllah ade rezeki tu sis. Minggu depan try cek lg mesti naik terang. Mungkin skrg ni awal lg. Tahniah sis

3y ago

Boleh jugak sis. Kalau taknak kecewa sgt kann tengok line tu kabur. Better cek 2minggu lepas lewat period