Adakah anda menggunakan minyak Yu Yee pada si kecil anda setiap kali lepas mandi?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

4708 respon

50 Balas

Sye guna minyak telon je tak pon minyak kayu putih. Automatik terus pot pot kentut

pernah pkai, tp kulit baby jd mcm burn kuat sangt minyak nie, trus tukar yg lain

anak saya guna cream you baby dengan minyak ao waleet setiap kali lepas mandi.

Saya guna minyak telon bayi amway

Sya guna vick baby dari Lahir Dan sesuai, kdng2 ada pakai yuyi

selalu tp bukan minyak yu yee 😁 minya telon bebiku 😉

Ya tapi saya bimbang terlebih letak takut baby panas sgt

Iya, kadang2. Selalunya guna minyak telon mestika bayini

Yes..tp bkn yu yee..minyak telon mustika ratu😅✌

Ya setiap kali lepas mandi gosok² kat perut 😊