Adakah anda menggunakan minyak Yu Yee pada si kecil anda setiap kali lepas mandi?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

4684 respon

49 Balas

anak sy tak ngam dengan minyak yuyi. tpi sesuai dengan minyak telon.. setiap hari lepas mandi dan sebelum tidur sy akan urut baby guna minyak telon.. sehari 3x.. anak sy suka sgt bila diurut dengan minyak telon

Tak pernah guna minyak yuyi. Sy guna mi yak herba asmak je. Alhamdulillah serasi baby xp h kembung perut. Batuk dgn selsema pun tak ada. Minyak herba asmak mmg terbaik

saya guna Mayyababy Cream utk si kecil saya. Sangat sesuai utk ibu mengandung, bayi baru lahir hingga lah warga emas.

Saya gunakan minyak telon. Pernah juga sebulan tukar guna minyak telon kepada minyak yu yee #TAPsupermoms

Lepas setahun baby dah taknak minyak ni..Dari Tu smpi skg..guna minyak kayu putih.. ja

yes wajib..sampai sekarang 1yr 3m. Alhamdulillah xde masalah kembung atau angin pasang

Ya tiap kali lepas mandi tapi saya guna minyak tropical herbs. Baby tak pernah kembung

Sy guna minyak aow mr therapy. Sesuai juga dijadikan sebagai minyak telon pada bayi.

saya tidak menggunakan minyak yu yee... tetapi saya menggunakan minyak telon bayi..

Sye guna minyak telon je tak pon minyak kayu putih. Automatik terus pot pot kentut