Strectch Mark

Minyak apa yg bagus utk strectch mark yer ibu ibu semua? Dh masuk 33 minggu ? baru nampak sikit strectch mark. Tu yg bertanya. Maaf sbb first baby. Tak tahu sgt ?

7 Balas

Sama la cam Saya..Masa 5 bln dah start sapu lotion..kadang skip jge...pastu x sapu ap2 langsung..skrg dah 33 week..skli suami tegur kata bawah perut banyak strectch Mark.. siap Tanya sakit ke x..😂😂😂 sy ckp x rasa ap2..x prnh garu pn..tapi still nmpk kesan..Saya perasan Dari bhgian tepi pinggang sampai ke celah peha dia punya strectch Mark...

Saya pakai lotion nivea botol biru tu je sis. Pakai hari hari dari awal pregnant. Sekarang 34 weeks, alhamdulillah setakat ni perut cantik je. Gebu gittew 🤭

5y ago

Oke baik2 tq sis 😊😍

Sy guna minyak zaitun yg beli kat kedai runcit saja. Murah dan sangat bagus. Sy da nak masuk anak 3 perut masih cantik xda stretch mark langsung.

5y ago

miNyak zaitun yg mana tu siss

Sy dah terlambat nk sapu2 ni. Stretch mark dr anak first masih ada. Ni tgh preggy 2nd pon dah mula naik lg sm.. Plus gatal2.. Argh

5y ago

Aloe vera tu bg kurang gatal or bg hilangkn sm ye? Berkesan x

Bio oil, coconut butter formula, ni antara yg femes. Boleh google untuk product lain.

5y ago

Sy pkai yg ni

Saya pakai nivea yang ni je sis

Sapu minyak kelapa dara