Mana satu minuman kegemaran anda semasa hamil?

Voice your Opinion
Teh Tarik
Teh
Kopi Susu
Kopi Hitam

840 respon

39 Balas

before pregnant memang kerap minum. tapi bila dh pregnant and hb low dah stop minum dulu. pergi kedai makan order limau ais or horlicks ais ja. huhu tekak ni teringin sgt nak minum coffee 😭

teh ais wajib order kalau makan luar 😅 awal² preg haritu suka minum coffemix dgn milo. time² preg ni tetiba addict dgn caffein padahal sebelum ni tak pandang pun 😅

xde 1 favourite. time2 tekak terasa nk minum je baru minum. kopi hitam or kopi susu mmg x sentuh. sbb b4 pregnant mmg xsk minum kopi pon,nescafe ke.. ape2 la kopi.😂😂😂

sy sejak mengandung addict dengan nescafe . sebelum nie x pun .. Tapi sebab kan hb sy low ja . doktor x bagi minum minuman berkafein . jadi terpaksa lah berkorban heheheh

xminum kopi n teh..minum milo ais tpi jarang²..sbb bnyk minum air sirap ais n air buah jew..start pregnant ni takut nak minum caffein..tkut efek pda baby..

bukan tak boleh amik caffeine ke masa pregnant? memang sy tak minum dh la semua air tu since tahu pregnant. padahal coffee lover 😌

favourite teh ais, gi makan luar selalu order teh hijau or teh ais.. tapi sejak preggy ni tahan je la.. minum sedeguk dua je nak rasa..

semua ... tp smnjak preg ni kne korbankn diri tuk elak minum semua tu.. .mnum time bila terasa sngt2 nk mnum ...

Sebelum pregnant and time pregnant selalu minum air kosong ja kalau kat kedai makan pun sama air kosong tetap dihati

semua tak minum kecuali teh o. start tahu pregnant, terus minum teh hijau + madu sesekali tapi tak kerap.