Mana satu minuman kegemaran anda semasa hamil?

Voice your Opinion
Teh Tarik
Teh
Kopi Susu
Kopi Hitam

842 respon

39 Balas

Mmg tak minum sgt smua tu dr sblum pregnant pun.. Mnum pun bila pegi rumah org atau terpakse mnum je

Kena elak minum time minum tpi kkdg mnum skit husb pnya air buat lepas tekak huhu lagi² kopi o🤤

Saya punya forever fovurite minuman adalah teh tarik. Tapi masa hamil, saya banyak minum air limau

mnn teh aisja..tu pn klu ari tringin sgt tpi mnm asa2 jala .yg len .saya elakkan..😄

semua elak time pregnant

semua saya elak semasa pregnant. kopi mmg tak sentuh sebab bukan coffee addict

nurse kata tk blh minum air yg berkafein .. so smua air di ats tk blh minum.

semuanya sedap tp xdpt nk minum sbb hb low..so mnum air masak aje ler..

Semua saya minum tapi masa hamil kurang minum air panas yang di atas

I drink tapi not everyday. Lepas tu make sure minum byk air ladies