Nk tny pernah tak ibu2 minum air gula tp keputusan darah invalid.. tau tak sebab apa ye..

Minum air gula

2 Balas

ha ah.. betul tu.. spttnya lps minum air gula tinggi dr bacaan masa puasa tp ni terbalik plk..

mungkin sbb bacaan sblm minum dan slps minum tu makin rendah.

6mo ago

em tk pasti l puan...sy pun minum air gula jenis non stop, sbb nk bg cepat habis. klu berhenti pun setakat curi nafas saja. btw sama2 inshaAllah moga dipermudahkan ya.