Kenapa anak nk tidur mesti buat perangai. Sy baru anak seorang umur 3thn,, mnta kongsi pengalaman

Minta tolong kongsi ilmu

10 Balas

anak saya nak masuk 3tahun .. tdur katil .. nak bg dye xnk mngamuk .. siang hari bg dye main puas 2 smpai dye penat .. dh masuk malam senang dye tdur .. cara tu x jalan masa tdur gelapkan semua lampu .. dye mmg take time lama2 dye okay .. anak saya saya train siang hari lepas makan main3 lepastu tanya nk tdur x dye cakap xnk okay xpe saya bg je dye main