Kenapa Bayi Saya Kuat Tidur Daripada Saya Lagi?

Siapa pengalaman pasal bayi kuat tidur? Sedikit kongsi pengalaman bagi Komen ini.. Terima kasih tuan Dan puan ???

Kenapa Bayi Saya Kuat Tidur Daripada Saya Lagi?
11 Balas

Hehe.. ofcors baby kuat tido .. syukurlh dia tido je encik.. drpda baby menangis.. mcm anak saya. . Masa baby smpai skrg mcm tau sdah beza malam dan siang.. siang dia aktif.. malam dia tido.. xde ssah2 nak jaga. Hehhe

4y ago

Hahahahha.. Betul comel...

Baby yg baru lahir memang tido je. Tapi kalau tidonya lama sampai fia nampak malas dan xbangun menyusu tu bole sebabkan kuning baby makin naik. Jadi kenalah selalu kejutkan sejam/dua jam sekali untuk susukan dia.

Baby saya baru masuk 7hari.. sama juga kuat tidurrrr , siap wingchun lg tangan tu.. 1🤣🤣🤣pada saya ini masi developing process lg..

4y ago

Ya comel bila tidur 🧐😴😴😴

Baby yang baru lahir memang akan tidur dia masih ingat dia di dalam rahim ibunya tetapi lame kelamaan dia akan berubah

Mmg la dia lg kuat tdo drpd encik ..bby perlukan tdo yg ckup ...lupa dah bpe jam..beza dgn yg dewasa ni

4y ago

19 jam dlm 1 hari utk bayi saya beza lagi saya tidur 8 jam dlm 1 hari

Bayi mmg kuat tido..kalo kuning tinggi kena selalu kejutkan

Normal . Nanti dh masuk 4bulan bby kurang tido .

4y ago

Terima kasih puan 👑😎💖❤️

klau msih baby mmg cmtu tumbesaran dgn cpat

Bby kuat tdr pasal dia nk mbesar

Mmg baby kuat tido bro