Kenapa anak nk tidur mesti buat perangai. Sy baru anak seorang umur 3thn,, mnta kongsi pengalaman

Minta tolong kongsi ilmu

10 Balas

mungkin dia lapar.. cuba bagi dia kenyang. anak saya lena bila dah tidur kalau dah kenyang. atau kadang kalau anak terlalu penat, urut2 sikit badan dia. mcm kita juga kalau penat sgt, apa kita buat. atau kalau kita tiba2 rasa nak marah sbb apa ya? lapar? tak selesa? gitu kalau saya buat assumption dekat anak 😅

1y ago

Anak mkn sikit2 sblm nk tdo, nnti nk tdo dia mnta lg mkn. Sy urut jgk bdn anak walaupun dia penggeli..