Saya lewat period da 5D,saya dah cek dan saya double line,klu saya pi klinik,scan apa sesuai?

Minta pndapat ibu ibu

2 Balas

growth scan 2d. n x pyh pergi skrg. awal lg. kira dari tarikh 1st day last period, dah 8w baru pergi scan. nnt pergi awal sgt x nmpk ape pun. lg risau nnt. pergi masa 8w kantung ngn heartbeat dh nmpk

Pergi time 8w utk scan awal kehamilan. Kalau pergi skrg nnt tak dapat detect lagi nnt kecewa n mula overthink. Sebelum scan minum air banyak2 supaya rahim senang detect.