Double line

Saya baru cek semalam, dah 4 hari lewat period, agaknya, bila time sesuai nak cek kat klinik ya, btw ni 2nd time saya pregnet.. first 8 minggu gugur bulan 12 tahun lepas..

Double line
4 Balas

tunggu after 2 week lepas upt ya . bila kandungan sis dah 6w, dah nampak kantung 🤗 kalau boleh sabar , tunggu lah kandungan dah 8w sebab time tu akan nampak dah jantung 🤗 , saya sec pregnant after keguguran, saya tggu 8week baru scan. terus nampak jantung 🤗

better 2 minggu lepas test..macam saya result sama mcm ni.saya pegi scan tadi , masih tak nampak kantung..dinding rahim menebal dah..baru 4w 5d. doc kata 2 minggu lagi dtg scan balik..

nak tanya ada org pregnant flu skit kepala xde selera makan sakit badan tidur bynk

Lepas 2 minggu tu pun biasanya kantung je