Bila masa terbaik utk buat buku pink setelah cek double line??seminggu lewat period cek2 naik 2line.

#ibu keliru

4 Balas

Ikut kk jgk awk.. mcm sy kena dtg masa 9w.. kawan sy kk lain dia dtg cek kat kk, naik double line trus buat buku.. masa tu scan br 5w lbih.. So awk g je trus kk xpe, klu dia cakap nnti baru buat. Awak tggu je tarikh next utk buku tu..

6w-8w tu dah boleh start walkin ke kk. Kalau boleh bawak sekali scan pregnancy tu. Nanti nurse akan bg tarikh yg sesuai utk buka buku

atas 9w sebelum 12w. tp apa² pun boleh walk in ke klinik berdekatan utk inform. nanti nurse akan buat appt utk booking buku pink

boleh hbungi klinik yg berdekatan dgn sis utk buka buku pink☺️