Minta tips or petua cara hilangkan selesema kahak pada bayi

Minta mom share kan apa yang mom ikhtiar untuk anak2 supaya selesema kahak bayi hilang. Baby sy 3 bulan. Sy dah mandikan baby dgn lemon, dah sedut hidung , letak baby balsom vicks dekat dada dan belakang baby (kawan suggest) , dah tepuk dada dan belakang baby (doc suggest). Ada orang kata buat urutan, sy dah buat. Tapi hilang sekejap nanti jadi balik. Sy full bf. Ada cara lain lagi tak? Terima kasih mom yang share tips😊

11 Balas

g bawa baby g klinik.. nnti kne neb. untuk cairkan kahak. lpastu dorg akn buat suction kahak..mcm ank sy kahak pekat. batuk2..lpas sedut kahak dah takde Alhamdulillah.