batuk kahak

hi moms semua saya nak macam mana cara untuk hilangkan kahak dan batuk . saya dah buat macam macam , sedut kahak , pakaikan sireh pada dada,minyak bawang putih ,buat wap,mandi air lemon ,sapu cream youbaby tu,tetap sama ank saya umur 3 bulan . ada petua lagi yg boleh share? saya kesian dia still batuk .#pleasehelp .terima kasih in advance

2 Balas

anak sy masuk setahun baru hilang bunyi kahak. semua cara pun dah buat tak hilang jugak. doc cakap nnt akan hilang sendiri. percussion ada buat tak lepas sapu krim atau mibyak? bantu longgarkan kahak jugak tu.

cream youbaby tu sapu kat dada baby n belakang baby