kecewa

Minggu lps check upt.. Mcm positif, tp line kedua tu kabur sgt.. Hr ni check lg.. Ada 1 line je.. Putus harapan nk timang baby.. ?ya Allah bestnye tgk org mengandung.. Terdetik dlm hati ni.. "Bilakah aku dpt merasa perasaan tu lg"Semoga Allah makbulkan juga doa ku satu hr nanti.. Aamiin

17 Balas

Saya pernah alami mcm tu..perasan preggy tu ade..simptom2 semua ade..sblum period lagi sye da try..tapi satu samar2..lepastu rahim saye saked2..reffer ospital terus scan dan xray..mmg kecewa time tu..doc cakap takde ape..tapi asben soh jaga dulu ..cek upt lagi..mmg satu line..kecewa je allah je tahu..last sye dgn asben pergi klinik pulak..dan ternyata perasaan sye tu betul..sye preggy 6week..so sis harus bertabah yek..

4y ago

Alhamdulillah.. Semoga sy pun ada rezeki nanti.. In shaa Allah