Kantung masih kosong

Ikut kiraan last period sepatutnya dah 7 minggu. Tapi scan baru 5 minggu and kantung masih kosong. And ada keluar sikit bleeding.#bantujawab #ingintahu

2 Balas

2w jgk tu lari…Kalau 5w normal janin xnmpk lgi, mybe sis jnis period irregular..bleeding tu ikutkn xnormal..apapon next checkup scan lg tgk…buat msa skrg bnykkan bedrest tau, xblh aktif n penat

1mo ago

Itulah. Doc suruh scan lagi 2 minggu. Selagi belum scan hati ni tak tenang ?