Kantung kosong dan bleeding coklat hari2

Minggu lepas sy scan kantung sy kosong yg sepatutnya ikut kiraan 7w. Minggu ni ada spotting pula mula2. Lepas 2 hari keluar coklat and smlm scan kantung still kosong n detect 5w instead of 8w ikut kiraan. Doc kata kantung masih cantik. Tapi darah coklat still ada. Macam mana sy nak tau sama ada sy keguguran atau x ya?

4 Balas

selagi belum rasa contraction(sakit mcm senggugut tp sakit yg sgt sakit dan kuat), selagi belun keluar kantung, selagi tu lah belum gugur sepenuhnya

1y ago

Hi sis sy skrg tgh mengalami keadaan ini. Tapi perut xrasa contraction and sakit 😔 cuma keluar drh coklat setiap hari