Kantung kosong dan bleeding coklat hari2

Minggu lepas sy scan kantung sy kosong yg sepatutnya ikut kiraan 7w. Minggu ni ada spotting pula mula2. Lepas 2 hari keluar coklat and smlm scan kantung still kosong n detect 5w instead of 8w ikut kiraan. Doc kata kantung masih cantik. Tapi darah coklat still ada. Macam mana sy nak tau sama ada sy keguguran atau x ya?

4 Balas

Saya baru cek tadi kantung saya pun kosong.. 10 minggu 6 hari dah kandungan.. setiap kali kencing dia kluar ketulan coklat.. dan doctor sah kan janin dah gugur.. and minta kita balik tgu 2 hari kalau kantung kluar sndiri.. kalau x ada kena sedut kluar kat hospital nnt..