No heartbeat

Minggu lepas (6weeks) saya buat ujian ultrasound, heartbeat baby still tak dpt dgr.. Normal ke? Ini first baby saya.. Buntu

6 Balas

Actually NORMAL sebab masih awal. Pengalaman saya sendiri. Kena repeat scan after 2 minggu. Transvaginal scan (tvs).

Its okey dear.. still too early utk nmpak heartbeat, heartbeat sgt kecil 6weeks tu.. tggu 8weeks above ya

Tgu week 7.. Akn dpt dgr.. N klu bo masa jmp tu, sila full bladder.. Spy bo nmpk clear

still too early sis. i went and see doctor during week 8.

Normal sis masih awal lg. Tunggu 8 minggu ke atas, scan balik.

ok sis