No heartbeat

Sy pregnant dah 10 minggu tapi bila scan ultrasound Dr kata jantung baby sy tak berdegup, tak normal ke tu?

2 Balas

xdegup atau xjmp sis . kdg dorg xjmp bkn sbb jntg xbrdegup . mcm sy dlu smpai g jmp doc pkar kt hos scan dri vagina bru nmpk jngtg bby . normal je brdegup jntg ny . sbb awk pn bru 10minggu . biase dh 18minggu keats yg dorg senang jmp jntg bby .

Cer sis g klnik lain..tuk 2nd opinion..kekdg dorg ada yg xpndai nk scan..😅✌esp if time tu doc housement yg ada d kk..hew3