saya hamil 6 minggu 1 hari...kantung nmpak tapi janin x nmpak

Minggu keberapakah akan nmpak janin

12 Balas

Saya pon sama, 6 minggu jgk ..scan doc kate x jmpe kantung..tp yg x syok nye dieorg suspect kandungan luar rahim ?...harap2 nye tidak la...doa kn sy ye semua..?

4y ago

Sy pon mcm tu..g swasta scan xnmpk...kemungkinan luar rahim juga..tp doktor swasta bg surat suruh hntr ke hospital..dh g hospital. Scan biase xnmpk juga..lepas msokkn scan dari bawah baru nampak kantong..