🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Balas

Hari 1, 24/12/2021 Semoga Ada Rezeki Saya Sekeluarga Untuk Memenangi Vacuum Dyson Omni-Glide. Dengan Adanya Bantuan Dyson Omni-Glide Vacuum Dapat Memudahkan Lagi Kerja Rumah Dan Dapat Juga Menjimatkan Masa.

'Hari 8, 30 December 2021' Semoga ada rezeki saya sekeluarga memenangi Dyson Omni-Glide ini😍😍. Ianya Akan sangat2 membantu dalam proses membersihkan rumah Dan memudahkan saya...aamiin🤲😊

Hari ke7 30/12/2021 Semoga ada rezeki untuk saya..Nak sangat menang vacuum idaman hati saya🤲..Semoga saya bertuah🥰🥰🥰Jika menang tak tergambar rasanya kegembiraan😁😁😁

💞Hari 4, 26 December 2021💞 Semoga ada rezeki saya sekeluarga ❤❤❤ Terima #theasianparentsmalaysia kerana beri peluang mommy & daddy menang hadiah yang mewah ini. #TAPMalaysia

Hari ke 8 30 december 2021 Semoga penghujung tahun 2021 ini dapat rezeki Dyson Omni Glide yang dah lama risik kat apps TAP & FB live #TAPXDYSON #TAPXDYSONOMNIGLIDE #TAPMYISAWESOME!

HARI 4 (30/12/2021) Moga2 ada terselit rezeki saya dan keluarga untuk memenangi Vacuum Dyson ni. Produk Dyson ni telah lama menjadi idaman kami sekeluarga. #dyson #theasianparent

Hari 2, 28.12.2021 Today I bring my baby girl to office. When back home already so late. Still hv to clean the house. If have this vacumn, it will save my time!

Hari 1 (26/12/2021) semoga ada rezki saya. mungkin agak lewat sy check in disebabkan sy fokus pd preparation untk barang2 baby.. apa2 pun saya tetap cuba.. 😉

Hari 5 , 27 Disember 2021 -isnin Selesai untuk 5 hari "Check In App"Merry Christmas⛄ insyaallah ada rezeki kami sekeluarga untuk tahun 2022.. tibee😋🥰

Hari ke5 27 december 2021 Semoga dapat rezeki menang Dyson yang dah lama risik dekat apps TAP & fb live apps. Semoga rezeki berpihak kali ini. Aamin