Kalau lelaki macam ni, perempuan macam mana?🤔

Min selalu dengar orang kata ni tau😶 Tapi tu lah, terfikir jugak ya hmm... Kalau perempuan selalu buat apa?🤨 Duduk rumah jugak ke? Makan? Menangis? Menangis tu macam min je 🤧 haha

Kalau lelaki macam ni, perempuan macam mana?🤔
283 Balas

Perempuan mne boleh buat ape2..stress2 pun kne jaga anak hahahaha

ya..sibukkan diri.. watch movie, masak, makan , tidur..and jgn lupa sembyg 🤗

My husband kalau stres dia tidur😅 kalau saya bising2 membebel pun dia tidur

mnyibukkan diri mngemas rumah, buat kerja ke.. kalau tak, makan makanan fav .

bini stress bebel kt laki, laki stress bini bebel..lari lepak kedai kopi😆

Masak & main game.. tak pun karaoke dengan anak2 lagu omar hana, didi 😂

Ambk wudhu, solat, pastu tenangkan diri kjp. pastu ajak kawan keluar 😆

ikut mood kadang makan.. mengemas.. lgi2 time musim wabak..sis tidur😅

Mcm saya ikut mood Kadang mengemas Kadang makan Kadang tidur 😆

menangis, tidur.. bangun esok, lupakan apa y jadi semalam👍