milkbooster

Hi, milkbooster apa yg boleh byk kan susu

5 Balas

Mcm sy ritu dh try goji..kurma , halba dgn rose bud buat air mskkn dgn gula batu mcm buat lai chi kang..tp xok tuk sy ..susu sm je..bile mkn dark coklat dgn badam... alhmdulillah byk susu..kena try n error sis...mebi stiap bdn kesan dia berbeza mcm ada Dr lactation kata xsmua org sm n sesuai dgn milkbooster yg ada d jual d pasaran atau kita sndri sdiakn...jd mcm sy kata td kne try n error mne sesuai ngn bdn kita..dan lg satu bykkn minum air kosg..dan kena gune teknik pam yg betul.. in shaa Allah susu akn byk dan ok nti..aja2 fightimm✊✊🔥

4y ago

Most wlcme 😉

Saya punya cara untuk milkbooster sy hanya amalkan kurma 3biji sebelum makan nasi. Sehari makan nasi 3x sehari. Jadi sy akan makan kurma 9biji setiap hari. Alhamdulillah. Susu badan banyak dan boleh simpan stok lagi untuk start kerja nanti. Sy rasa itu saja cara paling cepat dan mudah untuk perbanyakkan susu badan.

kurma, durian, air halba, roti jagung @ jagung . yg ni serasi dgn saya utk banyakkan susu . paling penting ibu x bleh stress. utk hari2 biasa cuma minum air masak selepas sy susukan baby , supaya badan sentiasa ada air utk hasilkan susu,.. mkn nasi dgn lauk byk, minum susu segar, air milo.

Minum air masak 2 liter sehari, horliks, nestum

Horlicks n air suam..